Superszar Movies

TOP Sorozatok roviden

2015. március 17. - h3x0r
House of Cards: Politikai drama, eddig 3x13 resz jott ki. A foszereplo Kevin Spacey, a pilotot David Fincher rendezte. Kevin Spacey egy nagy befolyassal biro frakciovezeto, akinek a kampanyaert cserebe beigertek neki egy kulugyminiszteri posztot, viszont vegul atvertek, nem kapta meg. Persze nem olyan fabol faragtak, aki ne bosszulna meg ha atverik.
Band of Brothers: HBO, 10 resz az egesz, a masodik vilaghaboru egyik kulonleges amerikai alakulatarol szol. az egyik legjobb sorozat, amit valaha lattam
Homeland: A foszerplo egy amerikai katona, akit irakban elfogtak a terroristak. 8 ev utan szabaditottak ki. CIA, Al-kaida, terroristak, kettos ugynokok, arulasok.
True Detective: matthew mcconaughey, woody harrelson, 8 resz az egesz, nyomozos, kotelezo sorozat
Fargo: masik kotelezo sorozat elozo evbol, ez is csak 10 resz. a tortenet beteg, a humor adja, a szineszek is ott vannak
Spartacus Blood And Sand (illetve a spinoff: gods of the arena) - gladiatorok, harc, szex minden mennyisegben
Breaking Bad
Game of Thrones
Vikings
Sherlock
Prison break

 

A bejegyzés trackback címe:

https://superszarmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr197277531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása